vrijdag 29 december 2006

Bluey


Onze Bluey is een echte deugeniet! Ze wordt ook al heel mooi en een stoere dame! Maar het is nogaltijd mama's kindje, als onze Bellis haar roept, komt ze aangespurt en begroeten ze elkaar uitbundig met een heleboel kusjes, echt prachtig om zien.

Hier nog even een fotootje van onze dame.

dinsdag 26 december 2006

Bellis krols

Ons Belliske staat weer een paar dgn krols, maar onze kater Pelle heeft totaal géén interesse in haar. Zij doet alle mogelijke verleidingsacties, maar nee hij moet er niet van weten. 2 weken geleden stond zij ook krols maar ook dan wou hij niet, hij heeft meer interesse in mij als in de vrouwe poesjes :)

Zo ik heb besloten om voor Bellis een buitendekking te doen, ik hou jullie op de hoogte.

maandag 25 december 2006

Prettig kerstfeest!


Prettig Kerstfeest aan iedereen!!!



zaterdag 23 december 2006


Zie hier onze Bjarne, hij is nu 6 maanden oud en weegt 3,6 kg! Hij is ook al volop bezig met z'n charmes uit te proberen op de vrouwtjes hier:) Hij is een schatje!

vrijdag 22 december 2006


Zie hier onze Pelle. Hij is nu bijna 3 weekjes bij ons, en het bevalt hem prima. Hij was in het begin heel bang, maar nu is hij een enorme kroeler, ook met de andere kan hij het prima vinden.

Een zalig ventje!


Ziehier ons eerste berichtje in onze web-log. Hier kan je onze dagelijkse belevenissen volgen, althans dat zal ik toch proberen.

Groetjes Wendy