dinsdag 30 januari 2007

Nieuw Speeltje




Onze poesjes hebben sinds enkele dagen een nieuw speeltje. Ik had dit speciaal gekocht voor de kittens, maar het is alvast getest door de mama en onze grote kittens.


Kijk maar...

zondag 28 januari 2007

Charmy al 8 weekjes ver


Onze Charmy is weer een weekje verder ondertussen. Ze krijgt het aardig moeilijk nu, ik was nu haar achterste, want ze kan er niet meer bij, maar dit vindt ze niet zo leuk.


Ze is nu al 1.100 gram bijgekomen, ben benieuwd hoeveel kittentjes ze draagt. Ik hoop maar dat alles goed gaat verlopen.

Vanaf woensdag(dag 60) zien we ook dat ze altijd iemand bij haar heeft, want je weet nooit wanneer ze begint!

Alles staat klaar, ik heb de bench mooi ingericht voor haar, lekker mandje, dekentje, enz... Voorlopig ligt ze nog liever languit op tafel en kan je haar buikje zo zien bewegen! Echt mooi om zien.

donderdag 25 januari 2007

Garfield



Enkele jaartjes geleden hebben wij een zielig arm katertje opgehaald bij de dierenbescherming, die daar totaal verwaarloosd was binnengebracht onder de oormijt en korsten van het krabben en heel schuw na wat hij allemaal had meegemaakt(wie weet wat?)


Nu als je hem vandaag ziet, zou je het hem niet aangeven want hij is een lekkere dikkerd van bijna 6 kilo, die toen maar amper 2.5 kilo woog! En het is een super lieve schat!! Onze Garfield!!

Nu gisteren kreeg ik opeens een mailtje van mensen, die net dezelfde kater hadden, die spijtig genoeg nu is overleden aan slecht werkende nierjes.

Bijgevoegd nog enkele fotootjes van vroeger en nu...

zaterdag 20 januari 2007

Bjarne




Onze Bjarne heeft iets nieuws ontdekt. Hij is verzot op spelen met balletjes(mousse) en loopt er in z'n mond het hele huis mee rond. Maar nu heeft hij het door als hij het brengt naar ons dat we het weggooien en hij het weer kan vangen, dat vindt hij superleuk, dus hij brengt het elke keer weer terug, zoals een hondje apporteerd hij, de gekkerd!


Maar van al dat spelen wordt hij wel heel moe, kijk maar....




donderdag 18 januari 2007

Charmy 7 weken zwanger







Ons Charmy wordt al lekker dik, ze is nu bijna 7 weken ver, ze ligt hier sierlijk op tafel met haar buikje goed zichtbaar. Binnenkort kan ik de kleintjes lekker voelen bewegen, vind ik altijd een fantastisch gevoel! Ik ga binnenkort wel haar haren een beetje bij knippen aan de tepeltjes, want met haar dikke vacht vinden ze het nooit, en wordt het anders een echte knoeiboel!

woensdag 17 januari 2007

Pelle


Met onze Pelle gaat het uitstekend, het is een echte schat en een enorme kroelkop!

In de dag zitten onze mannen buiten in de ren, en als het donker wordt komen ze gezellig binnen bij ons liggen en wordt het gezellig kroelen. Hier nog een aantal leuke fotokes.

maandag 15 januari 2007

Baya Von Ashna



Ook van Baya haar baasjes heb ik weer leuke fotootjes gekregen. Ze is al een hele mooi meid geworden, ze lijkt veel op mama, werkelijk prachtig!!


vrijdag 12 januari 2007

Bailey Von Ashna




Vandaag kreeg ik een leuk mailtje over Bailey, een kitten van Bellis en Balou.

Daarin stond:
Ze wordt al een echte Noorse Schone, met een enorme pluimstaart en mooie kraag, en ze is verliefd op elke vorm van aandacht! Ze is een enorme lieverd en een echte kroelkop!
Ik vind het altijd heel leuk als ik zo'n leuke berichtjes met mooie foto's krijg over het wel en wee van onze kleintjes.

maandag 8 januari 2007

Bellis & Bluey


De band dat die 2 hebben is ongelooflijk. Het blijft echt moeder en dochter, ook al is ze groot genoeg om op haar eigen beentjes te staan, prachtig!!


vrijdag 5 januari 2007

Charmy zwanger!


Eindelijk is het gelukt! Na heel wat maanden te hebben verstreken is het dan toch goed gekomen met ons rode meisje. Ze was eerst schijnzwanger, daarna hebben we haar laten dekken, maar het mocht niet zijn want ze kreeg een miskraam.


Maar nu is ze reeds 5 weken zwanger en begint al een mooi buikje te krijgen, joepie!! Nog een 4 weekjes te gaan en we mogen hopelijk hier kleine noortjes ontvangen!


Ik kijk er zo naar uit! Ik vind het altijd een hele belevenis, de bevalling en de kleintjes te zien opgroeien tot echte kleine deugenietjes! Zalig vind ik het!