vrijdag 20 juli 2007

kittens 7 weekjes oud





Vandaag zijn de kleintjes al 7 weekjes oud. Ze zijn echt een vrolijk stel. Ze spelen en huppelen, ik geniet er met volle teugen van, veel beter dan televisie kijken hoor.
Ik heb ook weer nieuwe fotootjes getrokken, en sommige hebben even mooi geposeerd!
Kijk maar...

donderdag 12 juli 2007

kids 6 weekjes






Morgen worden de kittens al 6 weken oud! Ze rennen en spelen hier allen van harte. Ook Nino ons jonge katertje speelt gezellig mee. Bellis heeft hem ondertussen ook geadopteerd, want hij ligt gezellig mee te sabbelen aan de melkbar. Och het is ook nog zo'n babytje hé :)

zaterdag 7 juli 2007

Kittens 5 weken

De kleintjes zijn al 5 weken oud! Wat gaat het super snel!
Ze hebben nu een groot stuk van de woonkamer om in te spelen en dit vinden ze super leuk! Ze rennen en klimmen naar hartelust!

Wij zijn ook vandaag ons nieuwe katertje gaan ophalen. Walhalla's Nino!
Met de poezen gaat het goed, maar van hondjes had hij nog nooit gehoord, dus dat wordt wel even wennen. Maar binnen een paar dgn zal hij zich wel thuis voelen.

zondag 1 juli 2007

kittens 4 weekjes

De kittens zijn al 4 weekjes. Als ze de kans krijgen, huppelen ze al rond door de woonkamer. Ze staan me ook al op te wachten voor hun lekkere papje.
Hun gewichtjes schommelen allemaal rond de 500 gram! Behalve Daico, die staat aan kop, met bijna 600 gram, als enige jongen van heel het stel he! Maar de meiden laten hun niet doen, vooral Daska is een heel pienter dametje!