donderdag 31 januari 2008

Nog 2 weekjes te gaan


Onze beide meiden krijgen het zwaar, vooral Bellis is enorm dik, ze gaat van het ene mandje naar het andere of ligt languit in het midden van de woonkamer. Charmy is nog iets activer, zij gaat ook of en toe nog naar buiten in de ren een frisse neus halen.
Ik denk dat zij er niet zoveel draagt als Bellis. We wachten vol spanning af, nog een twee-tal weekjes te gaan. Ik hou jullie op de hoogte!

zaterdag 19 januari 2008

zwangere meiden

Onze dames worden al lekkere dikbuikjes. Ook onze Bellis is zwanger, ik heb lang getwijfeld bij haar, maar nu is het wel zeker, ook zij verwacht weer kleintjes. Bellis geniet echt van haar zwangerschap/moederschap, en zo komt ze ook regelmatig eens pronken met haar stevig buikje. Het is een echte lieverd! Maar ja, dat zijn ze wel allemaal hoor ;-))

Ik kijk er weer zo naar uit om de kleintjes te verwelkomen en ze te zien opgroeien!
Prachtig vind ik het, ook al loopt het niet altijd even makkelijk hier in de cattery, maar zulke momenten maken het weer goed, en geven je telkens weer hoop!

vrijdag 18 januari 2008

Daska




Vandaag kreeg ik ook een berichtje uit het verre Casablanca! Met Daska gaat het ook uitstekend. Ze is een echte deugeniet, maar ook een super knuffel. We zijn heel blij met haar!

Ik vind het altijd leuk om m'n kleintjes zo te zien opgroeien in zo'n fijne huisjes met lieve baasjes! Altijd leuk om zo toch een beetje op te hoogte te worden gehouden van het wel en wee van hun leventje!

Hier alvast enkele leuke foto's van haar.

maandag 7 januari 2008

Kleintjes worden groot


Vandaag kreeg ik een berichtje van de baasjes van Dhalia die nu door het leven gaat als Noa. Noa is al een grote flinke poes geworden. Ze is erg aanhankelijk en wil altijd bij je op schoot en als ze je alleen al ziet begint ze al te knorren. Ook met haar en de andere katten gaat het super. Ze is echt een allemansvriendje. Vooral met Max, die net na haar bij ons is komen wonen, gaat het perfect.

Zo Noa altijd leuk om zo'n berichtje van je baasjes te krijgen!
Dikke knuffels van je mama Bellis en je halfzusje Bluey.

zondag 6 januari 2008

Charmy zwanger

Als alles goed gaat, verwachten we kittens rond valentijn!
Onze Charmy is gedekt door Pelle! En zwanger! Joepie!
Nu spannend afwachten op de kleintjes...

donderdag 3 januari 2008

Pia krols


Onze kleine meid is krols! Ze is er al vroeg bij want ze is nog maar 7 mnd oud.
En jeetje wat kan ze zingen! We moeten ook goed opletten want Nino onze rode kater woont nog steeds mee binnen! Zo de eerste dagen hebben we Nino en Pia elks in een andere kamer moeten zetten, daar ze steeds Nino wilde verleiden...
Nu loopt het bijna op z'n einde en kunnen ze als we ze in 't oog kunnen houden terug samen zijn, maar s'nachts gaat Pia mee met ons slapen, zodat er geen ongelukjes kunnen gebeuren, want hier is ze nog veel te jong voor.