vrijdag 29 februari 2008

kittens 2 weekjes oud




De kittens doen het heel goed, ze groeien goed en komen mooi aan!
Sommige doen ook al poging om echt op hun pootjes te lopen ipv te kruipen. Ik heb ondertussen ook een laag plankje gezet voor de ingang van de bench, want Flora en Fiona waren er al uit gekropen! De dames zijn er vlug bij!
Het worden ook al echte dikkerdjes! Zalig vind ik het, je kan er wel uren naar kijken!
Ik heb ook weer nieuwe foto's geplaatst op hun eigen fotopagina!
Hier enkele van...

dinsdag 26 februari 2008

eerste blik


Met de kittens gaat het uitstekend! Ze hebben allemaal hun oogjes open! Ze beginnen ook te reageren op geluid, en sommige komen dan ook naar me toegekropen als ik bij de bench kom zitten.
Ik zal binnenkort al een verhoogje moeten zetten voor de ingang anders gaan ze al op stap, en daar zijn ze toch nog iets te klein voor! Binnen een aantal weekjes zetten we het rennetje er weer aan, en zo vergroten we hun terrein met beetjes tot ze groot genoeg zijn en dan kunnen ze door heel de woonkamer rennen. Het gaat weer heel snel!
Elke periode heeft ze z'n charmes, nu geniet ik ervan hoe ze hun pootjes ontdekken en erop liggen sabbelen!
Hier alvast weer een leuk fotootje van een aantal...

woensdag 20 februari 2008

Samen 2 dikke vriendinnetjes


Bellis en Charmy zijn goede vriendinnen, ze delen dan ook alles!
Met Bellis is alles in orde nu, en ze geniet van haar kleintjes samen met Charmy. Ze komen goed bij de kittens, zo ik fles bijna niet meer bij, nu ze 2 mama's hebben die hen met de beste zorg verzorgen!
Ik ben zo blij dat het goed is gekomen, want flessen is een enorme zware klus zo om de 2 uur, dag en nacht. Maar nu is de rust terug gekeerd en heb ik voor de eerste keer sinds de bevalling een nachtje doorgeslapen, heerlijk!!
Hier alvast een groepsfoto!

maandag 18 februari 2008

joepie Bellis is er weer!


Ons meisje is er weer, ze heeft het eindelijk door dat het ook haar kleintjes zijn die bij Charmy liggen. Nadat ik verschillende keren heb geprobeerd om haar aan de kittens te laten wennen, is ze er voorzichtig bij gaan liggen en begon ze te wassen! Joepie, een goede stap in de juiste richting.
Nu wil ze haar kroost niet meer alleen laten, en moederen ze samen, alleen moet Bellis haar melk nog terug op gang komen, hopelijk lukt dat ook nog, en dan zijn we allen heel tevreden.
Het is zo mooi om ze zo gelukkig te zien liggen met haar kleintjes!
Ik heb er alvast een foto van gemaakt!

zaterdag 16 februari 2008

kittens 1 dag oud


De kleintjes doen het allemaal goed behalve één poesje dat vanavond is overleden.
Het was een vechtertje, maar het heeft niet mogen zijn.
We duimen dat de andere het gaan halen! Voorlopig zijn ze alle goed aangekomen, maar acht kittens is veel! Bellis wil nog steeds niets van haar kittens weten, hopelijk keert het nog, want dat zou het Charmy ook veel makkelijker maken.
We blijven flessen om de 2 uur. Hier alvast een eerste foto van de kleintjes.

vrijdag 15 februari 2008

Bellis bevallen

Na een lange nacht en dag, is Bellis ook bevallen van 6 kittens!
De eerste 4 zijn goed gekomen, de 2 laatste moesten met de keizersnee ter wereld komen. Bellis is nu ook ineens gesterliseerd, voor haar is het genoeg geweest. Deze bevalling was veel te zwaar!
Charming heeft haar handen nu vol met 9 kittens, tot Bellis weer beter is.
Ook wij flessen om de 2 uur bij. Nu maar groeien kleintjes.

donderdag 14 februari 2008

Charming is bevallen


Vandaag op valentijn is Charming bevallen van 3 kittens. De bevallen is vlot verlopen, alleen het eerste kitten was een zware dobber(stuitligging met de pootjes eerst)
Maar ze heeft het heel flink gedaan, samen met Bellis die haar enorm heeft getroost.
Bellis wil heel graag moederen over Charmy haar baby's, zo ze mag wel, maar het blijven wel Charmy haar klieintjes en niet die van haar, zo hopelijk volgen haar kittens ook snel, zodat ze zelf kan moederen.
Meer info en de eerste foto's volgen later nog. Nu gunnen we moeder en kids eerst wat rust.

Charming 63 dgn - Bellis 65 dgn

Charming is al sinds gisteren enorm onrustig, ze heeft ook al duidelijk harde buiken(ontsluitingsweeën)
Bellis is nog steeds heel rustig, die neemt zoals gewoonlijk de nodige tijd en zal waarschijnlijk na Charming bevallen.
Ze zoeken wel steeds elkaar gezelschap op in de kraamdoos, en troosten elkaar dan door kopjes en likjes aan elkaar te geven. Héél vertederend om te zien!

Het is nu wel heel spannend, hopelijk verloopt alles goed tijdens de bevallingen.

maandag 11 februari 2008

Bellis 62 dgn zwanger


Hier even een leuke foto van ons Belliske met haar super dikke buikje waarop ze zo fier is! Beide meiden zijn erg ongerust als ik de kamer verlaat, en lopen me dan ook trouw overal achterna. Nog een paar dgn en dan mogen we weer een aantal kleine noortjes verwachten. Super spannend!

vrijdag 8 februari 2008

nog 1 weekje te gaan

Onze Bellis is enorm zwaar en heeft het ook niet makkelijk om haar proper te houden, zo de babydoekjes komen weer van pas, daar maakt ik regelmatig haar achterste mee proper. Charming rust ook veel, maar kan zich toch net iets beter verplaatsen ed.

Alles staat klaar, zo ik hoop dat beide dames elkaar gezelschap gaan opzoeken in de kraamdoos. Ik ben zo benieuwd welke kleurtjes en hoeveel poesjes en katertjes er zullen zijn. Ze houden het spannend! Hun buikjes zitten in ieder geval vol leven!

Nog even geduld......