maandag 26 mei 2008

leuke foto's kittens




Ik kreeg weer leuke fotootjes binnen van de kittens. Ze zien er allemaal heel gelukkig uit. Aan alle nieuwe baasjes! Hartelijk dank! Geniet van jullie kleintjes!

Hier alvast enkele...

zondag 25 mei 2008

Alles gaat hier zo rustig z'n gangetje. Onze twee kleintjes maken hier de boel wat onveilig, en hebben ook de buitenren ontdekt, en zijn er bijna altijd in terug te vinden. Er vliegt ook zoveel buiten rond in de lucht wat ze allemaal moeten ontdekken ;)
Ze maken de gekste sprongen om er bij te geraken. Echt leuk om zien...

zondag 18 mei 2008

eerste nieuwe foto's




De eerste berichtjes van de kittens zijn er, en ze doen het allemaal heel goed in hun nieuwe huisjes met hun nieuwe vriendjes!
Sommige foto's spreken voor zich...

woensdag 14 mei 2008

De kittens verlaten hun nestje




Bijna alle kittens zijn verhuisd, Flora gaat morgen ook verhuizen. Onze twee meisjes blijven bij mama.
Ik heb reeds al positieve berichtjes gekregen van de eerste dgn in hun nieuwe huisjes want het is toch steeds een hele grote aanpassing voor hen!
Hier al leuke foto's van Elora.

dinsdag 13 mei 2008

Bluey


Vrijdag 9 mei is onze mooie blauwe meid ingslapen. Ze had sinds haar geboorte een slechte tot bijna niet werkende spijsvertering! We hebben echt alle middelen gebruikt om haar het iets makkelijker te kunnen maken, maar niets hielp! Ze had de laaste tijd ook pijn, en zonderde zich af van de rest, en dan vind ik dat je als mens moet ingrijpen, want dit is geen katwaardig leven meer.
Ze is nu beter af, en die gedachte troost ons toch een beetje!
Rust zacht kleine meid!
Hier nog een mooie foto van haar.

vrijdag 9 mei 2008

Kittens 12 weekjes



Vandaag zijn de kittens al 12 weekjes oud. Ze zijn allemaal goedgekeurd door onze dierenarts en gezondverklaard. Ze waren ook allemaal heel flink tijdens hun prikje en chip. Er waren ook geen ent-reacties achteraf, zo ze zijn allemaal klaar voor vertrek binnenkort.

De kittenpakketjes staan klaar, van 't weekend gaan de eerste kleintjes naar hun nieuwe huisjes verhuizen, ik wens ze veel geluk en we gaan jullie héél hard missen!!

Hier nog een leuke groepsfoto...

donderdag 1 mei 2008

kittens bijna 11 weken









Morgen zijn ze al 11 weekjes. Volgende week komt onze dierenarts voor het volgende prikje en worden ze ook allemaal voorzien van een ID chip, en dan zijn ze bijna klaar om naar hun nieuwe baasjes te gaan, die al vol ongeduld de laatste week aftellen. Alle kittens hebben nu ook goede toekomstige huisjes gevonden waar ze vol zorg en liefde zullen ontvangen worden, daar ben ik zeker van. Maar wij genieten nu nog eventjes van heel de bende, ook al is het hier met momenten best wel druk!
Hier nog weer een reeks met nieuwe foto's.