zondag 29 maart 2009

charmy kittens 2 weekjes oud



Beide kereltjes doen het fantastisch! Ze hebben nu beide hun oogjes open, en beginnen al wat rond te kruipen.

We zijn ook vandaag ons nieuw poesje Tracy gaan halen bij m'n collega fokker Trix.
Ze is momenteel nog erg bang van alles, maar hopelijk is ze snel gewend hier, en kan ze meespelen met de andere katten.

xxx Wendy

zaterdag 21 maart 2009

kittens Charmy 1 weekje oud



De kittens doen het goed, ook mama Charmy doet het goed nu, want de eerste dgn na de bevalling was ze heel onrustig. Ik heb hier nu Feliway insteken, en dat helpt een heel pak. De rust is wedergekeerd, en mama kan nu eindelijk genieten van haar kroost.

Ik heb ook een paar nieuwe foto's genomen van de kereltjes, zo kunnen jullie ze mee zien groeien.

zaterdag 14 maart 2009

Charmy bevallen op dag 64




Vanmiddag is Charmy bevallen, alles is vlot verlopen en ze heeft twee gezonde rode katertjes gekregen. Ze is zelf heel tevreden en verzorgt haar kleintjes met veel liefde. Wij genieten ook van dit schouwspel, en nu kunnen ze groeien he!
Hier ook alvast de eerste foto's...

donderdag 12 maart 2009

charmy 62 dgn zwanger

Sinds gisterenavond is Charmy onrustig en zit ze regelmatig te graven in de bench, dan weer in het huisje van de krabpaal, nu ligt ze weer rustig te slapen in het midden van de tafel, maar ik voel regelmatig haar buikje helemaal opspannen, zo volgens mij zal het niet meer zolang op zich laten wachten. Morgen misschien? Vorige nest is ze bevallen op dag 63, haar eerste nestje op dag 65, zo super spannend!
Alles staat klaar, zo wij wachten geduldig...

zondag 1 maart 2009

Nog twee weekjes te gaan


Charmy wordt met de dag dikker. Ze geniet van al de aandacht die ze krijgt, ik heb ook al een beetje haar haren wat korten gemaakt op haar buikje, want zij heeft altijd een volle wintervacht.
De bench staat ook al klaar voor haar, en is knus ingericht met lekkere warme dekentjes en haar favoriete doos, ze gaat er vrij veel in liggen al, zo dat komt wel in orde.