maandag 24 augustus 2009

Fiona is schijnzwanger


Na een bezoekje aan de dierenarts vandaag met ons Fionake, blijkt m'n vermoeden te kloppen, want ons meisje is schijnzwanger! Zo we verwachten spijtig genoeg nu geen kittentjes van haar, ik wacht nu geduldig tot wanneer ze terug krols wordt.

Gisteren hebben we ons Tevka naar haar nieuwe huisje gebracht, en zag ze haar kindjes terug Gitta & Goran, die sprekend op haar lijken.
Alles verliep prima en na een tijdje lag ze al te slapen op de zetel, zo die heeft haar plekje al gevonden. Nu kan ze lekker genieten van haar pensioentje!

Hier alvast een foto van haar..

dinsdag 18 augustus 2009

Fiona

Met onze Fiona wordt het spannend, want haar buikje is niet echt dik maar staat wel gespannen, zo ik wacht spannend af naar de bevalling eind volgende week.
Zelf is Fiona heel rustig en eet ze nog heel goed, ze komt ook regelmatig haar aandacht opeisen, ze is een heel bescheiden poesje die zelf beslist wanneer ze gestreeld wil worden ;-) Maar eens ze haar zin krijgt, geeft ze zich helemaal. Het is een hele lieve poes met haar eigen karaktertje.

Tevka is ook weer helemaal de oude, ze heeft de eerste dgn wel wat pijn gehad van de operatie, maar nu loopt ze weer al babbelend rond, en eet weer als de beste.

donderdag 13 augustus 2009

Tevka & Pelle op pensioen

Gisteren zijn Pelle & Tevka geopereerd, ze kunnen nu rustig herstellen en dan genieten van hun rustige leventje als knuffelkatjes, wat ze het liefst van al zijn ;-)
Tevka mag daarna bij Ghitta & Goran( haar kindjes) gaan wonen, als ze volledig terug op krachten is, daar ik niet al m'n kastraatjes zelf kan bijhouden hoe graag ik dat ook zou willen! Ik geef ze dan liever aan mensen die ik ken en dat ik weet dat ze een goede thuis krijgen! En kunnen genieten van al de aandacht die ze verdienen.

Ondertussen is Pelle zijn bezoekje bij de dierenarts gisteren al weer vergeten, want hij doet gewoon terug z'n ding en speelt alweer met Lango.
Tevka voelt haar nog niet zo best, ze slaapt bijna de hele tijd, en heeft nog niet zoveel willen drinken en eten, zo hopelijk doet ze het binnen een paar dgn ook wat beter. Het is dan ook een zwaardere operatie voor de dametjes als voor de heren.
Maar ze is hier in goede handen, zo ik verzorg haar met de beste zorg die ik haar kan geven en hopelijk knapt ze snel op.