donderdag 29 april 2010

kittens Fiona al 6 weekjes




Wat gaat de tijd toch snel! Onze kleintjes zijn al 6 weekjes ondertussen.
Ze doen het nog altijd super, en groeien goed.
Ze kennen nu allemaal mooi de kattenbak en gebruiken hem dan ook ;-)
Eten doen ze zeer goed, zowel droge brokjes als nat, alles lusten ze.
Ze hebben ondertussen ook de volledige beneden verdieping tot hun beschikking en dat vinden ze heerlijk. Ze huppelen hier dan ook rond zoals konijntjes met hun staartjes recht omhoog, zo een leuk zicht.

Ook Kiano en Ima doen heerlijk mee met de kleintjes, en laten alle streken zien aan de kleintjes die hen dan ook heel mooi achterna doen. Ze kunnen allen heerlijk samen spelen.

Ook deze week heb ik weer een aantal fotokes genomen van de deugenietjes.

donderdag 22 april 2010

kids Fiona 5 weekjes oud





Met Fiona en haar kittens gaat het super. Ze is nog steeds een heel zorgzame moeder. Haar kleintjes eten nu ook al heel goed van zowel de brokjes als de natte voeding, sommige kennen ook al heel goed de kattenbak, andere nog niet altijd.
Dus daar moeten we nog wat aan werken.

Ondertussen is Kytana die nu Bo noemt, ook naar haar nieuwe thuis verhuisd. En de eerste berichtjes zijn zeer positief, dus ze heeft het al prima naar haar zin.

Haar broertje Kiano, is nog steeds een hele grote deugeniet en maakt hier het een beetje bont van tijd, hij is een enorme knuffel en dan kijkt hij je zo lief aan dat je er gewoon niet boos op kan zijn ;-))

Wij genieten enorm van onze bandietjes, en het is dan ook heel leuk om ze zo alles te zien ontdekken, ook al zijn ze daardoor een beetje ondeugend soms ;-))

dinsdag 13 april 2010

kids Fiona 4 weekjes oud





De drie deugenietjes van Fiona doen het super, ze krijgen nu sinds een paar dgn 2 x per dag al een bordje met vleesje voorgezet en ze vinden het lekker, joepie!
Lothan het katertje wil steeds gepakt worden, en houdt dan ook super veel van al de aandacht die hij krijgt. Als hij me ziet roept hij me al, een echte knuffel.

De andere twee poesjes zijn ook veel op aandacht gesteld, maar hun mams gaat boven alles. En onze Fiona is steeds in de buurt als ik me zet bij haar kleintjes, ze vindt het allemaal wel prima, maar houdt toch een oogje in het zeil en wil natuurlijk zelf ook wel een knuffel.

Onze twee grote deugenietjes van Charmy zijn vandaag helemaal goedgekeurd door onze dierenarts. Ze hebben hun prima gedragen, en zijn dan ook super flink geweest tijdens hun prikje en chip. Ze hebben er voorlopig nog geen last van en liggen nu mooi te slapen na hun bordje vlees.

Hier nog een paar nieuwe fotokes van de kleintjes en van Kytana die bijna mag verhuizen, haar nieuwe baasjes tellen de dagen al af.

woensdag 7 april 2010

kittens Fiona 3 weekjes




Met de drie kleintjes van Fiona gaat het ook super. Ze lopen nu ook al mooi rond in de bench en worden graag gestreeld.
Ze hebben een heel mooi gewichtje alle drie en groeien dan ook super.
Hier ook weer een paar nieuwe foto's van hen...

kittens Charmy 11wkn oud




Sorry dat jullie een tijdje geen nieuws hebben gekregen, maar we hebben het hier super druk. Maar met onze kittens gaat het super, die groeien goed, zijn super voorzien van energie, ze rennen hier door heel het huis.
Aanstaande dinsdag krijgen ze hun tweede prikje en volledig onderzoek + ID-chip.
Hopelijk ondervinden ze er niet te veel last van.
hier nog enkele nieuwe fotookes.