vrijdag 23 juli 2010

Tracy & Charmy zwanger

Tracy & Charmy zijn zwanger ze zullen als alles goed gaat, half en einde augustus een nestje krijgen. Voor Tracy en Arthur is dit de eerste keer, dus super spannend voor ons, en voor Charmy is dit de laatste keer. Zij mag op pensioen. Ze is altijd een super mama geweest, maar weet van geen ophouden en blijft dan ook haar kittens maar zogen, ook al zijn ze even groot als haar( Kiano), wat geen gezonde situatie is, daarom dat we besloten hebben om haar nog dit laatste nestje te geven en haar daarna te laten sterliseren, ze is inmiddels ook al 5 jaar, dus het is genoeg geweest. Ze mag nu heerlijk genieten hier bij ons als knuffelpoes.

Tracy heeft inmiddels ook al een mooi buikje dat vol leven zit, bij Charmy is het nog niet zo duidelijk te zien. Wij tellen weer vol spanning af, en zijn super benieuwd! Hopelijk doet ze het net zoals haar bomma Tevka, die ook een goede moeder was en is voor haar kids. We hebben ze vorige week nog een bezoekje gebracht en Tevka, Ghitta en Goran doen het uitstekend, dank je Els en familie voor de goede zorgen!

vrijdag 2 juli 2010

Tracy zwanger


Enkele weken geleden hebben Tracy en Arthur enkele romantische dagen gehad.
Ze heeft ondertussen al roze tepeltjes gekregen en is dan ook waarschijnlijk zwanger en als alles goed gaat verwachten we weer kleine boskatjes midden augustus.
Gisteren lag ze zalig te genieten van het zonnetje in de schaduw in de buitenren.
Dit is voor Tracy haar eerste nestje, dus we zijn benieuwd hoe ze het zal doen. Ook Arthurke wordt nu voor de eerste keer papa, dus wij zijn zeer nieuwsgierig!
Ik hou jullie op de hoogte.