dinsdag 26 oktober 2010

kittens 11 & 9 wkn oud





Onze kleine rakkers worden toch al grote kereltjes. Ze klimmen overal op en in en onder, niks is er meer veilig. En Nala die doet hen maar achterna, dus soms is het wel goed opletten geblazen. Ook Moby is verzot op sokken enzo, die gaat hij altijd pikken uit de wasmand en loopt er dan mee rond in huis als zijn prooi. Een heel lief gezicht eigelijk. Het zijn echte deugenietjes die voor leven in huis zorgen hoor.

Vandaag zijn er ook nieuwe baasjes komen kijken voor Maylo, en hij mag binnenkort gaan samenwonen met een grote Main Coon. heel leuk.

Nu is enkel zijn broertje Marnix nog op zoek naar mensen die hem lekker willen verwennen, want ook hij is een enorme knuffelbeer.

Hier alvast weer een nieuwe fotoreeks...

woensdag 20 oktober 2010

kittens 10wkn & 8wkn oud








Afgelopen donderdag hebben de 3 grote jongens hun eerste prikje en check-up gekregen.
Ze zijn allemaal heel flink geweest en hebben er ook geen last van gehad.
Ze hebben allemaal een heel mooi gewichtje en zijn zo een lieverdjes.
Vooral Maylo is een echte knuffel!
Ook ons klein meisje Nala doet het super en heeft dan ook een super goede band met onze Engelse Bulldog Igor. Heel mooi om zien die twee.

Ook zijn onze twee lieve kereltjes Marnix & Maylo nog steeds op zoek naar een goede thuis waar ze lekker kunnen verwend worden.
Interesse, neem zeker contact met me op.

dinsdag 12 oktober 2010

kittens 9wkn en 7wkn







Wat een stelletje deugenietjes zijn dit toch, ze zijn echt een hecht groepje met zijn vieren, en als de ene iets misdoet dan doet de rest gezellig mee ;-)
Maar ze zijn dan ook zo lief dat je er gewoon niet boos op kan zijn, want dat kopje dat je dan zo aankijkt, ik smelt er gewoon van!
Ook wordt het steeds moeilijker om mooie foto's te maken, want ze spelen met de camera als ik ze willen trekken, of ze komen op je afgerend, dus hier nog eens een poging ;-)