dinsdag 13 april 2010

kids Fiona 4 weekjes oud





De drie deugenietjes van Fiona doen het super, ze krijgen nu sinds een paar dgn 2 x per dag al een bordje met vleesje voorgezet en ze vinden het lekker, joepie!
Lothan het katertje wil steeds gepakt worden, en houdt dan ook super veel van al de aandacht die hij krijgt. Als hij me ziet roept hij me al, een echte knuffel.

De andere twee poesjes zijn ook veel op aandacht gesteld, maar hun mams gaat boven alles. En onze Fiona is steeds in de buurt als ik me zet bij haar kleintjes, ze vindt het allemaal wel prima, maar houdt toch een oogje in het zeil en wil natuurlijk zelf ook wel een knuffel.

Onze twee grote deugenietjes van Charmy zijn vandaag helemaal goedgekeurd door onze dierenarts. Ze hebben hun prima gedragen, en zijn dan ook super flink geweest tijdens hun prikje en chip. Ze hebben er voorlopig nog geen last van en liggen nu mooi te slapen na hun bordje vlees.

Hier nog een paar nieuwe fotokes van de kleintjes en van Kytana die bijna mag verhuizen, haar nieuwe baasjes tellen de dagen al af.

Geen opmerkingen: